Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
14.05.2007 07:35 - Защо ще гласувам за евродепутати...
Автор: killu Категория: Политика   
Прочетен: 6052 Коментари: 16 Гласове:
0

Последна промяна: 14.05.2007 11:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Заради това:
Седмица преди евровота партията на Ахмед Доган се видя като първа политическа сила в страната. "ДПС в момента върви към първото място и това е големият страх, който тресе други политически формации", заяви в Смолян кандидатът проф. Людмил Георгиев. Той се позова на проучвания за електоралните нагласи, поръчани от ДПС, а не на официалните социологически агенции. Георгиев вярва, че на евровота движението ще получи 3-4% повече, отколкото на парламентарните избори. Причината била както в очаквана ниска избирателна активност, така и в засилената подкрепа за ДПС.

Заради това:
Английският език да стане официален за всички роми по света ще предложат български цигани на предстоящата международна конференция на ромските родове. Тя ще се проведе от 8 до 10 юни във Варна. Това съобщи председателят на Федерацията на обединените ромски общности в България Васил Данев. Според него английският вече бил неофициален език на етноса в цяла Европа. "Ще настояваме да изучаваме латинската писменост, за да се доближим до европейските роми", обясни инициативата той.

Заради това:

ДПС обяви поне две мероприятия в рамките на петъчния ден, целящи да докажат българския характер на партията и нейния патриотичен принос.
Първо Младежката организация на ДПС в София съобщи, че започва кампания в защита на кирилицата, под мотото "Заедно да я съхраним".
В деня, когато православната църква отбелязва по стар стил празника на Светите братя Кирил и Методий, младежи раздават тениски с буквите на кирилицата на три места в столицата, предаде БТА.


,,,,,,,



Гласувай:
0



1. viovioi - мост на исток, мост на запад?
14.05.2007 08:26
Каква беше тая първа копка някой да каже?Знаете ли че в общината във Видин още мешат документация, не са изплатени обезщетения на собственици, съдят се наследници за земя и е мътна и кървава, а сержоньо прай първа копка?Не е защото идат избори.Неееее.?
цитирай
2. анонимен - О, да
14.05.2007 12:06
Аз даже мога да се хвана на бас за кого ще гласуваш. И като вкараш "на мама момчето"-то и олигофренче, ще настане такъв живот, че само си викам...
цитирай
3. killu -
14.05.2007 12:57
Всъщност за платените агитатори на ДПС само да уточня че няма да гласувам за Атака, а за СДС.
цитирай
4. breathe - В никакъв случай не трябва да се д...
14.05.2007 13:28
В никакъв случай не трябва да се допускат циганите и турците до каквато и да било власт в България! Нито фанатизираните националисти! Камо ли да ги пращаме у европата! Хора, в тая страна има достатъчно българи в нужда, че да се грижим за циганските интереси! Уффф...
цитирай
5. shamanhfel - Тия избори ме дразнят
14.05.2007 17:34
Кампанията изобщо не е правилно ситуирана. Вместо да ни кажат, за какво се борят техните партии в евросъюза, защото нали знаете, че тия депутати дето ги избираме тук, влизат в някакви партии там, дето нямат нищо общо с тия тук, те ни карат да гледаме някакви тъпи клипчета (и по лошо да ги слушаме по радиото). В това число и клип, който поставя "крайните интернет потребители" в една категория с "медицинските работници и пациентите" или най-малкото така звучи. Направо е отвратително.

На тези избори аз ще пусна празно пликче, направете го и вие, покажете активно, че не одобрявате никой.
цитирай
6. lea - и като пуснем празно пликче - какво?
14.05.2007 21:50
някаква си фатме/айше и т.н. ще ме представлява в европарламента. знам, че всички са еднакво продажни и крадливи, но поне да са българи!

съгласна съм с автора, не мислех да гласувам, но след като видях плакатите на дпс си смених мнението...
цитирай
7. teodordetchev - Трябва да се гласува на тези избори...
14.05.2007 22:55
Не е нужно даже да бъде с отвращение :-))) Горещо препоръчвам и да се използува възможността за преференциално гласуване за конкретен човек в дадена листа. Аз лично ще постъпя точно така.
цитирай
8. анонимен - ГЛАСУВАЙТЕ, НИЩО ЧЕ НЯМА ЗА КОГО, ...
15.05.2007 00:32
ГЛАСУВАЙТЕ, НИЩО ЧЕ НЯМА ЗА КОГО, СДС, БСП НДСВ АТАКА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, САМО НЕ ЗА ДПС!!!!!! ДА ЕБА МАЙКА ИМ ТУРСКА ДА ЕБА, И ТЕЗИ ПРОДАЖНИ КОПЕЛЕТА С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА ОТ ЛИСТАТА ИМИСКАМ ДА ВИ КАЖА КОПЕЛДАЦИ ЧЕ ВСИЧКО СИ ИМА ГРАНИЦИ, ПРОДАДОХТЕ СЕ НА РЯЗАНИТЕ ЗА СТОТИНКИ. СРАМ И ПОЗОР!!!!!!!
цитирай
9. анонимен - Продадоха нас - те не струват и стотинки!
15.05.2007 16:59
Аз лично съм чул само една партия,която да говори открито за проблема с новото турско робство. За другите такъв проблем просто няма! Само от една партия съм чул да призове всеки гражданин да се почувства наистина българин. Факт! Само една партия призовава хората да се събудят и да разберат най-после какво означава гражданско общество. И не само да разберат,а и да го създадат. Другите казват така - аз съм този дето ще мисли,а ти просто гласувай за мен и работи без много да му мислиш. И още много други неща съм чул само от една партия,и то верни неща,но няма възможност да засегнем всичко. Иначе с изненада открих,че онзи озъбения дървен философ има още фенове. Всички ще се сетите за кой смешен чичко с очилца и керамично чене за няколко хиляди евро говоря. Същата карикатура,която се появи в национален ефир и трябваше да говори по часовник по-бързо и стегнато,а той се поозъби пак и каза,"с него се разбрахме,че не се разбрахме" - извадка от разговор с еврокомисар по жизненоважен за България въпрос. Обаче не разбирам как не проумяхте,че тези хора не са това,което на нас ни трябва? Не доказаха ли несъстоятелността си години наред? Ако това е опозицията-дупе да ни е яко. Кой малоумник вижда в тях алтернатива на ДПС и сегашната коалиция? Колкото пъти се докопаха до властта,толкова пъти разбрахме,че България е последното,което ги вълнува. Цялата власт беше в тях! Е тогава питам аз: как допуснаха това,което се случва в момента да се случи?! Народа им вярваше - 3/4 от гласовете кой е събирал след партията-майка? Обаче те се наядоха и оставиха сегашните гниди да смучат. А сега да ги върнем ли?... Че пак са свършили парите,може би? :)
цитирай
10. dantonov - За продавачите и продадените
16.05.2007 14:29
Първо искам да поздравя killu – изцяло го подкрепям!
Колкото до последния постинг, той а анонимен и не мога да се обърна към конкретното лице, но искам да отбележа няколко факта:
1. Е ли Петър Стоянов милионер? Някой някога да се е опитал да го свърже с мафиотски структури или с опити за източване на държавни пари?
2. Има факти – независимо кому са удобни – а факта е неоспорим ,"с него се разбрахме,че не се разбрахме" – това, че правителството на СДС не е подписало договор за затваряне на реакторите е ФАКТ. Всичко останало, че имало уговорки и договорки е само предположения, а трябва да се вярва на ФАКТИ.
3. ФАКТ е и това – в периода 1997 – 2001 липсваха убийства на мафиотски босове, спомнете си – апогея бе убийството на малко детенце от неговата майка, което доведе до масов протест от страна на таксиметровите шофьори , а днес това просто не би било забелязано дори и от пресата.
4. Не бива да се забравят и реалните стъпки в Евро парламента, по отношение на акцизите – забележете на само на ракията, а и на горивата – второто ще ни удари много повече по джоба, отколкото първото!!!
Съгласен съм и това, че бяха допускани и грешки, и то сериозни – най вече с приватизацията, но дори и там може ли да сравните неуспешната сделка с БГА „Балкан” и да я сравните с продажбата на БТК или замяната на държавния дълг, все едно да заменяш кон за кокошка (даже и пиленце ), или сделките на Овчаров в енергетиката, които ще ни бъркат дълбоко в джоба години напред???
Но всичко това може да се песен в сравнение с това, което ни готви Волен!!! Прокламацията на насилие най-много да превърне регионите, населени масово от турци в региони от вида „Косово” – това ли искат атакистите??? Аз категорично не го искам! И да се оплакваме, че турците вземали мнго гласове – ами ще вземат, като сме будали! Не защото не се бием с тях, а защото не гласиваме. Нека на изборите да излязат 3 милиона българи да гласуват и да видим какъв ще е процента на ДПС! Та още веднъж, на каквото си постелем, на това ще седнем.
Затова ви призовавам, ГЛАСУВАЙТЕ – нека всеки избере СДС, БСП, Герб или всички останали, защото мнение може да имаш и да недоволстваш само след като сам си направил поне минимално необходимото – да пуснеш гласа си!
цитирай
11. анонимен - Но за какво Косово ми говорите,господине?... :)
16.05.2007 17:38
Аз съм писалия предпоследния коментар-вярно,анонимен съм,но не защото се крия,а просто си нямам блог-не ми се занимава... На 26 години съм,от Казанлък. Но направо по темата:значи вие (изглеждате улегнал и над средното ниво интелигентен човек) смятате,че ако хората изберат Волен,това означава гражданска война? А на мен пък това ми се струва смешно,без да ви обиждам! Вие някога да сте чул Волен да казва да се бием с турците? Ама като заговорихме за турците-те са в Турция,а тук са българските мохамедани,които въобще не са толкова много,не е като в Косово. Само че,когато Волен казваше,че е време народа да сформира гражданско общество,да се обедини и излезе на улицата за правата си,а като се казва народ се има в предвид българи,цигани,мохамедани,християни-всичко на куп!... Та вие какво сте слушали? Колко пъти е казвал,че 90 % от така нареченото турско малцинство мизерства най-много в тази държава? По Родопите освен картофи друго не ядат,по цял ден на нивата с тютюна и накрая го изкупуват на безценица. И тези хора гласуват по команда за Доган,но той какво е направил за тях? Я ми кажете вие чул ли сте някога,някъде в тая държава бълагри да са се гаврили с турци,мохамедани-все едно как ще ги наречете? Аз лично не съм чул,но обртаното-о,да! Ако има конфронтация,то тя не е от българска страна! Обаче щом усетим такава,според вас излиза,че трябва да си мъчлим,защото виждате ли,щяло да има гражданска война. Добре,че не са всички като вас,господине! Все още има и хора със сърца български,на които "сърце не им дава да гледат как турчин бесней над бащино огнище"!!! Ама не беснеят отрудените и честни хорица с тютюна и другия обикновен народ,а Доганчовците,които насъскват тия последните и те им внушават,че ние сме врагове,а не Волен да казва,че Ахмед,Хасан и Боздуган ако щете ни е враг. Обаче сега като се замисля,ще взема да напрая един блог... Защото ето,че се появяват хора като вас,които ни подтикват към покорство,когато сме настъпани. Така поставен от вас въпроса,знаете ли как се тълкува? Да си кротуваме,да се оставим на тяхната милост и каквото те решат,а ние тях не трябва с абсолютно нищо да ги провокираме,обаче те нас могат по всяко време,както и колкото пъти си поискат! Турция винаги е имала и ще продължи да има имперски амбиции към България,а и не само. Или вие сте толкова наивен да мислите друго? Първи дружки са с Америка. А вие можете да ми кажете какво добро сме видели ние от американците,пък за турците какво да говорим... Темата е толкова обширна,че просто се отказвам да продължа. Лошото е,че вие явно се чувствате сигурен (може би защото "ви пази" НАТО?),или защото просто не си давате сметка какво искат да направят с нас,но е факт,че хора като вас ще си стоят пред телевизора и ще гледат как Петър Стоянов се усмихва чаровно от малкия екран и ви казва:виждам светлина в тунела,граждани! А тази светлина е свещ на гърдите на мъртвеца и нищо друго! Българин=патриот=националист - това са синоними. Или вас ви кефи като си пуснете следобед Канал 1 и да ви говорят на турски? Е ако вие го разбирате този език,аз не го разбирам! А защо не си направят една турска телевизия,която да си я гледат навсякъде свободно? Сигурно нямат пари.... :))) Споменахте как при Стоянов нямало убийства и все едно едва ли не е нямало мафия... Ами тя тогава е растяла,набираше сили и той не можеше,не искаше или не знаеше как да я спре. Не се е чуло да е милионер... Но има и други,които не са милионери. Такива,които не се возят в правителствени коли,правят им атентати и после ги съдят... И нека завърша - за мен Петър Стоянов не е лош като човек,умен е,обаче не става да ни управлява. Просто няма как! Ние сме затънали в лайна и трябва силен човек,а той може да е умен,ама за сила...не му се вижда къде е. Дипломатичен е,спор няма,но когато другата страна не идва да преговаря с теб,а да ти сложи примката на шията,него не го виждам. Абе нека си го кажем - малко е като жена. А жените,със съвсем малки изключения,просто не стават да ръководят държави. Да се бутат из властта може,ама те да са на кормилото... Жена и шофьор,Стоянов и управление = индианец и... какво беше?
цитирай
12. dantonov - Отново за Косово
16.05.2007 19:55
Позволете, да коментирам това което сте написали.
Първо – Дали съм чувал Волен да казва да се биемн с турците?
И аз гледам от време на време СКАт и съм бил свидел, как разгневени граждани от райните на Шумен и Търговище ни призовават точно към това. Съще съм свидел, как водещите, които са членове и депутати на Атака приемаха с пълно съгласие и одобрение такива призиви. Кажете ми как да тълкуувам това? Какво, съветвате ме да слушам само Волен и да нне гледамм цялото му обкръжение? Да не гледам това, което говорят всички около него? А те биха ли били там, ако Волен не мисли като тях?
Второ – Вярно, правосъдната ни система не е добра и има редица кусури, но примерно случая на автомагистрала Хемус – да го приема като сценарий??? Да, аз съм повъзрастен от вас – почти на 50 години съм, живях дълго време по време на комунизма и съм си изградил усет къмм лъжата!!!
И само още едно нещо – листата за евро депутати. За Вас г-н Биинев олицитворява ли морала? Та той е точно един от тези мафиоти, срещу които се бунтувате! Сляп ли сте да видите как той сии купува мястотоо в Европарламента? Как мислите титлата “архонт” – православна ли е или католическа? Или и това е поредната “лъжа”? Или внукът на Радой Ралин – на 26 години – какво ще прави той в Евро парламента? Симпатяга е – но това не е достатъчно!!! Защото утре, бензина като стане 3 лева литъра заради акцииза, ще се сърдите пак на управляващите, но разберете вина за това ще имат и представителите на Атака, защото не са ималии необходимите компетенциии и познания да защитят необбходимата позиция. Само с хули не става!!!!!!
Съгласен съм с Вас, всичко случващо се в страната, ви кара да се отвращавате от цялата политическа система. Но ние сме лицата които трябва да я променим. Промянната трябва да я извършат лица млади като Вас! Но за тази цел трябва да прецените коя идея предпочитате – лявата или дясната, да влезете в съответната партия и да се бориите за убежденията си! Това колкото и травиално да звучи е правилният път. Мнозинството българи гледат отстрани и само чакат Господ да слезе и да ни помогне – бил той Симеон, Бойко или Волен. Разберете всичко зависи не от някакви богоизбрани, а от всички нас!!!
цитирай
13. анонимен - Стига с това Косово!
17.05.2007 14:41
Нямам сега време,а и желание,за да пиша пак надълго и нашироко,а всъщност да казвам малко неща... Ако сте турчин си го кажете направо! Недейте ми мънка за Косово и кой кого щял да бие. Вие гледате от време на време СКАТ,а аз я гледам редовно. И когато се обади гневен зрител,на когото някой извратен турчин се е гаврил с детето му и поиска да ги линчуваме,водещия,който и да е той пита:това ли е начина? Това с насилието просто си го избийте от главата. Твърдите,че имате усет към лъжата? Аз как да го тълкувам това? Може би,че разбирате кое е лъжа,но пак ви привлича или?... Никой не иска насилие и от българския народ по-толерантен няма! Обаче трябва всеки да си знае мястото. На 50 години сте - впрегнете си акъла и го използвайте по-рационално,но за целта не трябва да е обременен с финансови и всякакъв друг род изгоди от случващото се на политическата сцена. Говорите ми само щуротии за Косово и за 3 лева бензина,сякаш в момента не е два!!! А в Америка комай няма и лев. Това последното дето го казахте,че всичко зависи от нас... Мухобойко Побойков някога да го е казал? Или Секскобурготски? Не знам защо се мисля,че работата ви не е чиста... Искате да кажете,че този геноцид,на който сме подложени е нужен? Помните ли Жан Виденов? Всички го хулят сега:уууу,аааа , хляба беше 75743895743573240578 лева ,а и го нямаше и ала-бала! А вие ако сте човек народен,с поне малко от малко мозък в главата,а и навреме да ви идва,щяхте да разберете,че това му го спретнаха. В никакъв случай не съм за БСП,това е ясно,но Жан беше човек от народа - само да го погледнеш и виждаш. Не е израснал в епруветка като сегашния Сергейчо,образовал се в Лондон и Москва,докато ние се бутахме по опашките за хляб. Той беше личност честна и почтена,но явно няма способност да управлява. А тогава всички общини бяха сини. На местно ниво се покри зърното,разпродаде се и не знам какво се е направило,но умишлено направиха да няма хляб. И защо-за да се върнат пак на власт! Може да отречете и тези за мен факти,няма да е чудно. Ама тогава суша ли имаше или какво,че "НЯМАШЕ" зърно? Зърно си имаше,ама и мафия имаше! И сега тая мафия я няма или какво? Как разсъждават хората... Нека се избиват тия,да оредеели! Боооже,СЛУШАМ и не вярвам на ОЧИТЕ си! Ами самоизбиха се мафиотите и се освободихме от тях... Говорите ми за Слави Бинев - да не би да го познавате? При нас всеки човек с пари е мафиот или поне ние така си мислим. Далеч съм от това да кажа,че бизнеса му е бил най-чистия в света. Той е бил спортист,ама така като го гледате прилича ли ви на някоя мутра хваната от улицата? Примерно като онова "изключително момче"-забравих му името,но на 21 години влезе в политиката и на 27 излезе уволнен от зам. министерски пост! Ето това е човека,който сигурно не може да пише и чете... Не е ангел небесен,ама ми кажете и кой мафиот има 5 деца? Вие също хулите,а казвате от Атака да не го правим,само че нашето е доказано от действията на самите охулени,а вашето е някакви предпазливи предположения и догадки в стил "ощипана ученичка"!!! От Атака не били компетентни... Абе,господине!!! Господине,господине!!! А тия дето ни затвориха централата без нищо супер-компетентни ли са? Дето ни докарват американски бази "да ни пазят" без пари,а Турция взима 4 милиарда годишно? Компетентни ли са да знаят,че тези изтребители при пикиране с техните свръхзвукови скорости разбиват озона? Казали,че релефа ни бил идеален за техните тренировки. Аз пък си мисля,че населението е от индианци и е подходящо,а не релефа,понеже няма значение какво ще стане с нас - как ще живеем и дали въобще!!! Ама нали вие 50 години сте свикнали да си давате дупенцето... И вие ли прегръщате всеки еврокомисар,а според мен европрестъпник,който стъпи на българска земя и започне да ни обяснява как да дишаме,иначе лошо! Помаха заканително с пръст и ние коленичим - нали сме рая!!! Персони нон грата идват да се правят на държавници тук,а ние им ближем задниците! Като сте толкова умен и хитър да сте забелязали повечето от тези неща,които съветват да правим,те самите да ги правят в своите си държави? Правят ама другия път!!! Защото там имат гражданско общество и хората наистина са направили така,че да зависят от тях нещата. Много се пените с левите и десните идеи,а не казвате кой единствен подкрепя да се въведе референдум за въпросите от жизненоважно държавно значение! В Португалия примерно имаше референдум "за" или "против" узаконяването на абортите! А нас кой ни пита за централата ни,за съюза и какво ли още не?! Мислите ли,че щяхме да се съгласим да я затворят заради Евросъюза,в който така или иначе ще влезем-ако не беше сега,то след година,две,че и три да са! Е и? Ама тогава нямаше да са сегашните цени,а заплатите същите. Атака ли ги правят сега? Те са виновни,че плащаме по 40 лева ток лятото,а той тепърва щял да се увеличава... Пък да видим зимата,ако наистина е зима като дойде... Да видим какво ще ги правим вашите леви и десни тогава! Ах тогава да видим! Вас тогава в храстите ли да ви търсим? Понеже сте компетентен,а от Атака не сме... Вие сте с по три висши,ама не сте свършили работа за 5 пари през живота си... Абе не ми се говори! Хайде бягай да гласуваш за ония компетентните,дето ще ни гласуват три акциза!!!
цитирай
14. dantonov - Който може - мисли
17.05.2007 18:42
Който може – мисли, който не може само супи хули наляво и надясно и чака някой да очисти всички маскари на света. Това, което чета от редовете Ви, ме води на мисълта, че важна е оплювката, а не действието? Вижте мизерията, в която предполагам живеете, в която живея и аз и милиони като нас в България. Не ме убеждавайте, че не искате да живеете охолно, като тези в Америка или Германия – просто няма да ви повярвам!!! Искам просто да ви накарам поне малко да разсъждавате, а не да се водите от емоциите – защото във вашите писма освен емоции друго няма. Кажете ми държава, в която модела, подобен на този като Волен е довел до бързо повишаване на жизнения стандарт? Аз не зная, сигурен съм не знаете и Вие. Но зная други държави като Естония, която до вчера беше в СССР, а днес е на светлинни години пред нас!!! Задайте си въпроса ЗАЩО? Имате интернет – прочетете нещо по въпроса. Не искате ли срдна заплата от 800 евро? Как може да се постигне – с 800-те дни на царя или по друг начин. Четете и мислете!!! Не ми приказвайте за личните трагедии на отделни лица, пишете за мизерията на цялата нация! Какво – като пуснете Козлодуй, като поставите турците на мястото им, като махнете цялата политическа върхушка – какво ще се оправили нацията? Сценария е елементарен – настоящата върхушка ще бъде заменена с друга, още по-гладна и искаща още повече да лапа. За това имате глава на раменете си и трябва да мислите! Не да разбивате стената, а да я градите. Та нали такива млади хора като вас, ако влязат в улегналите партии и започнат по-активно да се занимават с политика, ще могат в края на краищата да указват и реално влияние върху стандарта на живот. Това не са клишета, това са азбучни истини. А като стоите отстрани и гласувате за такива като Атака – ще продължите да си живеете в блатото. Защото сте млад и не знаете – примерно в Атака Добрич влязоха хора които са точно олицитворение на клиентелизма – т.е гледат келепира (бивши седесари, хора на Софиянски и т.н.) – видяха, че в старите им партии нямат шанс за домогване до властта и отидоха там където е сигурно (сигурен съм, че е така навсякъде в страната). И вие гласувайки против турци, мафия и т.н, реално ще гласувате за такива лица – това особено ще си проличи на местните избори. А аз най-мразя да казвам „нали ви казах” – затова ви пиша и се опитвам да Ви покажа истината. Вече ваш е проблема, да осмислите написаното. На мен лично отдавна ми писна от личности – Защото Симеон, Бойко и сие – гледат едно как да си напълнят джоба. Разберете Волен не е по-различен от тях! И пак се огледайте в света – къде има страна с добър стандарт на живот, водена от партия, основана на принципа на водеща личност. Аз си спомням само една – Италия, а там Берлускони в колко корупционни скандала бе замесен? За днес стига. И още веднъж – млад сте и мислете! :)
цитирай
15. killu -
17.05.2007 23:23
Само ще помоля участниците в този спор да представят имената си. Един от тях е потребител на блог.бг но другия просто не му прави чест, че остава анонимен.
цитирай
16. анонимен - Ето ме!
18.05.2007 23:28
Извинявам се,че се забавих с продължението на диспута... :) А и за съжаление и сега няма да го продължа,нямам време. Честно казано няма чак толкова много смисъл в това. Може утре да напиша пак нещо,но в никакъв случай няма да продължа в същия тон. Г-н Антонов може да ми бъде баща,а аз използвах някои изрази... Това не ми прави чест,а не,че съм анонимен. Защото всъщност всички сме анонимници по тези географски ширини... Георгиев от Казанлък съм аз. Една от 8-те милиона "безгласни" букви. :)) И понеже това все пак съм аз... Нека вметна нещо,което ми хрумна като видях последните редове на Антонов. В колко корупционни скандала бил замесен Берлускони! И какво - един човек бил,силна личност... Ами дай тогава три партии,три личности с в пъти по толкова корупционни скандали! Волен щял да краде... А да съм казал,че няма да краде?! Не го мисля за новия Левски! Обаче само той разбунва духовете и дава шанс безгласните букви лека-полека да научим азбуката,да ни се чуе гласа. А за Естония какво да кажем? Провинция на САЩ,поредния им щат,граничещ с вечния съперник Русия. Естонците също са си дали дупенцата,но поне скъпо ги дават,за разлика от нас. А ние граничим с Турция - друга щатска провинция,истински стълб за интересите им е региона. За тия неща говоря булвално наизуст - не съм ги чел или чувал никъде в подобен формат. Просто се мъча да мисля,както предлагате,а и всъщност винаги ако не друго,то поне се опитвам да го правя. Та все пак за американците по-важни са турците,а ние просто се явяваме като бонус в региона - защо да не се слеем със съюзна Турция? На онези не им пука за нас - който не го е разбрал... Искам да живея добре,но парите не са най-важното. Живял съм в чужбина,убедил съм се с очите си как разсъждават белите хора. Няма да обяснявам как,а само ще кажа - не като нас!!! Цял свят ни унижава,защото ние си го правим. Една жена като е лесна и ти се пуска,ти губиш интерес към нея,а какво да говорим за уважение! Тъй че аз нямам намерение да избера който и да е от старите и да се надявам да им дойде малко мъжка чест и достойнство - просто са се родили без такива... Ще избера мъжкото момиче,макар и не ослепително красиво,без скъпи дрехи и фалшиви приятели,но със сърце и характер. Не на леките жени! Долу курвите ( с извинение... ) от Парламента! :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: killu
Категория: Други
Прочетен: 3028117
Постинги: 105
Коментари: 795
Гласове: 1873
Архив